Lilli

Lilli är inte heller min hund utan även hon ägs av min kompis Jeanette Johansson. Hon är uppfödd på kenneln Away to me och Britt Perez. Jag och Nettan hjälps åt att träna henne.

Lilli är en fantastisk liten hund. Hon är arbetsvillig till tusen och har massor av driv men samtidigt har hon lätt att koncentrera sig och hon har ett naturligt lugn i alla situationer. Hon är trygg i alla tänkbara miljöer. I stan, på flygplatser, med barn, mycket folk, åskväder mm. Det finns egentligen inget som bekymrar Lilli särskilt mycket. 

Hon är en fin och naturlig vallhund. Lättsam att träna och alltid fin attityd till djuren. Hon har inga direkta problemområden utan behöver allmänt träna på det mesta. 

I agility och tricksträning har hon varit kreativ från första dagen och hon har haft lätt att koncentrera sig på sina upgifter. Hon är alltid positiv och hennes motivation tryter aldrig. Lilli är en påhittig liten dam och är generellt en lättsam hund. Hon är väldigt social och charmar in sig hos de flesta ;o).

Miss Lilli är efter den duktiga vallhunden Seemwork Key och den galna allroundhunden Sol.

 

Här är en länk till Lillis stamtavla på VALLREG.

Miss Lilli

 

Lilli började tävla i april 2013, i juli var hon uppflyttad till class 3 i både agility och hopp. Hon deltog i både European Open och Border Collie Classic 2013 och även om hon precis hade startat att tävla fick hon mycket bra resultat! Hon kvalade till lagfinalen på EO och den individuella finalen på BCC. Hon kom 7:a på BCC individuellt och hon var med och vann bronsmedalj i lagfinalen tillsammans med mina andra tre hundar!