Ina

Ina är inte min hund utan ägs av min kompis Jeanette Johansson. Men jag tävlar henne fullt ut och tränar så ota jag får tillfälle. Inas grundträning gjordes av Nettan själv och det är också hon som tränar henne till största delen nu. Vi började vårt samarbete då Nettan var gravid med hennes dotter Alice, 2009. Jag började tävla Ina och Nettan coachade på tävlingarna. Det gick så bra och vi tyckte båda att det var roligt så vi fortsatte med detta upplägg även efter att lilla Alice kom till världen. 

Ina är född på kennel Natvikens hos Maria Augustsson. Min egen Elvis är pappa och det finns många likheter mellan far och dotter så Ina har en speciell plats i mitt hjärta. Vi har hunnit med mycket på de tre år vi har tävlat. 2010 kvalade hon till landslaget och samma år tog vi VM-guld i lag på agility-VM i Tyskland och hon kom 12 individuellt. Så det var en ganska bra start på sitt första VM! 2011 vann vi SM-guld och hon blev även årets agilityhund. Vi har varit runt och tävlat i både USA, Danmark, Finland, Norge, England och Italien och hon har blivit både italiensk, finsk, norsk och nordisk champion. I USA vann hon fem av sina sju klasser hon ställde upp i. 

Ina har varit med mig och rest mycket. Vi har varit runt över hela världen för att tävla och hålla kurs. Hon är lätt att ha med sig och en trogen reskamrat. Ina är en liten diva och behöver inte många andra än sig själv, mig och Nettan runt sig. Hon är väldigt ointresserad av andra hundar och den enda hon verkligen gillar är hennes bror Zaa ;o). Ina är en otrolig hon på alla sätt, riktigt begåvad skulle jag vilja säga. I både agility och vallning är hon en liten stjärna. Tyvärr hinner jag inte tävla så mycket vallning men hon är godkänd vallhund. Vi vallar hemma regelbundet och hon är en urläcker liten vallhund!

 

Ina äter PRECEPT PLUS från Lupus Foder AB. För mig är det väldigt viktigt att mina hundar får den bästa tänkbara hundmaten för att må bra och kunna prestera sitt bästa när vi tränar och tävlar. Jag är oerhört nöjd med PRECEPT och ser att det verkligen fungerar. Vill du veta mer eller har frågor om PRECEPT, kontakta mig eller någon på Lupus!

Här är en länk till Inas stamtavla på VALLREG.

Ina

 

Gk Vallpr

SvAgCh

SvAgCh hopp

FinAgCh

NAgCh

NordAgCh

VM Guld 2010

SM Guld 2011

Årets Agilityhund 2011