Distansträning

Videoanalys: Jag erbjuder analys av din träning och/eller dina tävlingslopp. Du skickar mig en länk till din video som du vill ha analyserad. Jag tittar på dem och återkopplar sedan till dig med kommentarer och tips på hur du kan utveckla din träning och förbättra dina tävlingsresultat.

Privatlektioner: Du kan ta privatlektioner även via webben! Du får en lektion som består av t.ex. en banskiss, text- och/eller videoinstruktioner. Sedan videofilmar du din träning, laddar upp filmen på youtube, gör videon olistad och mailar länken till mig. Jag tittar på den och återkopplar sedan till dig med kommentarer och tips på hur du kan utvecklas och förbättras. När du känner dig redo får du en ny lektion med fler utmaningar!

Grundträningskurs agility: Nu kan du gå en grundkurs för agility på distans! Kursen består av fyra lektioner där du får instruktioner via video och text. Efter varje lektion tränar du själv och återkopplar till mig med en video på din träning och jag ger dig sedan feedback på den innan vi går vidare med nästa lektion.

Prislista (inkl moms 6%​):

Analys med max 2 tävlingslopp - 400kr 

Analys av träningsvideo, max 3 min - 400kr    

Privatlektion - 700kr

Grundträningskurs agility - 2800kr

Under webshopen kan du beställa analys och privatlektioner. Grundträningskursen betalas vis faktura, kontakta mig vid intresse!