Sjukstuga o Nytt År!

2008-12-31 08:15
Nu är det snart dags att ringa in det nya året! Dags att lämna 2008 bakom sig o se vad 2009 kan ge för möjligheter, spännande! Det är alltid lite pirrigt med nyår tycker jag. Det är ju bara en ny dag, vilken som helst egentligen. Men ändå blir det en brytpunkt o ett avstamp på något vis, en skarv där man kan hämta nya krafter för ett år framöver.Idag ska det bli lite middag här i Slättelynga, vi blir fler hundar än människor... vilket mer är regel än undantag för det mesta... ;o) Vi ska börja med en promenad o glögg i skogen, vädret verkara vara med oss än så länge! Men det var med nöd o näppe det blev något nyårsfirande här. Dante blev sjuk efter vår vilserunda o har legat sedan julaftons kväll :o( Jättetrist för honom. Men igår piggade han på sig o febern gick ner så vi gör ett försök att skåla in 2009 med våra vänner. Men en olycka kommer ju sällan ensam... Jag har inte gjort annat än att passa medicintider, varit orolig för o tagit hand om sjuklingar i veckan. Dante var då sjuk, Lotus fortsätter med att äta dåligt plus att han spydde igen igår, hans mediciner ska kommas ihåg, Ogin o Axl har haft ögoninfektion, moster ligger på sjukhus o ska opereras, Ogin skar sig illa i tassen på en promenad på juldagen o hoppar nu på tre ben + att jag ska komma ihåg mina egna mediciner o allt vad jag inte får äta o dricka... Jag kan säga att det har varit fullt upp i min lilla hjärna! Men har gått hyfsat ändå tycker jag. Det är väl värst med Ogins tass, stackarn stödjer inte alls på benet o får bara ligga här inne med tratt o krage för att inte komma åt bandaget. Promenader lär nog dröja... :o( Det var också ett bakslag att Lotus kräktes igår igen. Det har varit bra länge nu även om han har varit lite dålig på att äta, så jag kan inte förstå varför det kommer tillbaka. Hoppas att det bara var tillfälligt.

För övrigt har julen varit mysig o händelserik, varje dag har jag träffat familj o vänner, precis vad som hör julen till! Mest har jag nog umgåtts med mina syskonbarn, underbara ungar!! Å så har man ju blivit ompysslad av mamma lite extra, tack mamma! ;o)


Axl har flyttat
Nu har jag hittat ett toppenhem till Axl! I lördags flyttade den lilla mannen hem till Lisa o Robert Camara utanför Borås, de driver Fristads hundskola. Det ska bli Lisas nya hund o hon var här innan jul o hälsade på, tränade, promenerade mm. för att lära känna honom lite. Jag tror att det bara sa klick, som kungen brukar säga... ;o) I lördags var jag hos dem o hälsade på, vi gick en sväng med alla hundarna o sedan var vi inne för att se att allt fungerade. Det kändes jättebra o senare på dagen kom familjen hem till mamma för att hämta Axl. Igår fick jag en rapport om att allt är toppen med Axl! Han verkar trivas som fisken i vattnet o familjen Camara likaså med sin nya familjemedlem. Äntligen får han det precis så bra som jag vill att han ska få det!! Tack Lisa o Robert! Måste ju förstås också tacka Jessica som tipsade Lisa o lille Axl :o).


Ring klocka ring... eller "Nyårsklockan" som den traditionsenliga dikten heter, lästes på Skansen första gången år 1895, det är bra längesedan det! kom ihåg Jan Malmsjö idag vid 12-slaget! Jag önskar er alla ett underbart 2009 med mycket glädje o massa rolig träning förstås! Vi ses därute i det nya året!Lägg till kommentar

Gott Nytt År önskar Anette, Nikita o Kellie!

11 år 5 månader sedan
Gott Nytt År önskar Anette, Nikita o Kellie!
Anette

God fortsättning! Hoppas ni kryar på er allesamman...

11 år 5 månader sedan
God fortsättning! Hoppas ni kryar på er allesammans. Rena sjukstugan verkar det som. Kan det inte vara så att Dante o de fyrbenta blivit avskräckta för dig i rollen som Skogsmulle....och nu simulerar för att få hålla sig inne och på säker mark? Du är som gjord för att köpa en mobil med gpsnavigering;) Gott att det löst sig för Axl..och hoppas verkligen Lotus får ordning på magen och Ogin tassen sin. Sköt om er.
Andreas o Leia

Vi har skapat en ny blogg då den i länken på förra...

11 år 5 månader sedan
Vi har skapat en ny blogg då den i länken på förra inlägget aldig funkar, besök oss gärna på den nya bloggen :)Hoppas Ogin blir bra i sin tass snart och att ni alla blir friska och krya.
Anette & Nikita

Gott Nytt på er!!!<br>Vi hade iaf en väldigt mysig...

11 år 5 månader sedan
Gott Nytt på er!!!Vi hade iaf en väldigt mysig tur till Tyskland och jag passade på att köpa en massa sliskiga, goooda likörer;))(Vi glömde att man inte får köra med dubbdäck däröver, men poliserna hann visst inte se det, när vi gasade förbi dem:PNu håller vi tummarna för alla sjuklingar och lille bus-Axl!Kram på er, så ses vi väl i Göteborg snart!Anja & flock
Anonymous

Det var värst vad eländigt det var just nu. Vi ski...

11 år 5 månader sedan
Det var värst vad eländigt det var just nu. Vi skickar varma tankar till er allihop så ni blir friska och pigga igen. Smilla hälsar till fästmannen och tackar för senast. Hon är tacksam att han inte ser henne nu när hon är alldeles tjock och fet. Inte lika snygg och sexig nu inte ;)Stor kram från oss i Finnbo
Maria