Ordningen återställd

2008-11-16 13:39
Nu är Lotus hemma igen, ordningen är återställd, jätteskönt! Jag fick hämta honom i fredags tillsammans med en hel recepthög och specialmat. Han uppskattar inte direkt den frekventa medicindoseringen men annars verkar han må bra. Han är pigg o har god aptit. Han verkar faktiskt oxå va på bättre humör o det är ju inte konstigt att han har varit lite extra sur med tanke på hur ont i magen han haft med sitt blödande magsår, stackarn. I fredags kväll dög t.o.m. Elvis som huvudkudde i soffan ;o). Tack för all omtanke under tiden som blåöga varit sjuk!

Igår hade vi bokat in en heldag med biologigänget o då fick Lotus följa med själv. De tre andra fick stanna hemma o det verkade Lotus vara riktigt nöjd med. Vi började med att åka gokart o Lotus hade med sin Posh-bädd överallt. Han är ju skön den, smälter in i alla miljöer o trivs som fisken i vattnet över att få vara med. Mellan aktiviteter o matlagning var det dags för mediciner o små portioner mat för honom. Härligt att ha honom med igen o vi hade en supertrevlig dag på alla sätt!
I torsdags tränade jag lite agility med Elvis o Ogin. Det blev träning på tunnelingången från en av agilityklasserna i Danmark sist, den jag fick en vägran på för att jag svängde honom för tidigt. Det blev en nyttig träning för både Elvis o Ogin, säger jag "genom" så ska det vara närmaste hålet o säger jag "ut-genom" o trycker på med handen så ska det vara ingång nr två. Ogin fick även träna balansen. Jag ska nu lägga lite fokus på att han ska göra den helt själv när jag står kvar vid början för jag tycker att han har mig lite för mycket med i sina tankar på vägen ner.
Här kommer lite bilder på Elvisvalpar! Jag har nu fått hem en ny laddare till min kamera, så den fungerar igen :o)Månfares Jimi Hendrix har
redan fått snö under tassarna!

Tending Sin har lite olika arbetsuppgifter hemma i Filnad :o)


Månfares Neil Young poserar för farmor efter ett träningspass

Lägg till kommentar

Underbart härligt att gubben är hemma igen!! Man b...

12 år 2 månader sedan
Underbart härligt att gubben är hemma igen!! Man blir ju alldeles rörd.... På ngt vis tänker jag alltid på min egen tervpojke, Sammie och vår speciella relation, när jag ser dig å Lotus.Äähh, han ska finnas med i 100 år till, visst??!PS. Jaffa har gjort debut i sin slalom-allé ikväll.KramAnja & flock
Anonymous

Ja, vissa är bara speciella o Lotus har en obeskri...

12 år 2 månader sedan
Ja, vissa är bara speciella o Lotus har en obeskrivlig plats i mitt hjärta. Japp, minst 100 ska han bli... ;o) Idag har han fått gå med på promenad o det tyckte han nog va skönt!Vad roligt att ni har börjat med slalom, Anja, lycka till!! :o)
Jenny

Härligt att Lotus är hemma igen och att han mår br...

12 år 2 månader sedan
Härligt att Lotus är hemma igen och att han mår bra :)Va fina Elvis-valparna är! Kul med många bilder :)Nikita o jag har tränat idag och det var nog hennes bästa slalomträning hittills, det går framåt!Snart bokar vi in en ny tid, ska bara träna lite till :)
Anette o Nikita

Kul! Vi ser fram emot nästa träning! :o) <br><br>D...

12 år 2 månader sedan
Kul! Vi ser fram emot nästa träning! :o) Det är en stolt farmor, visst e de fina, allihop!
Jenny