Musikhjälpen - klockrent!

2008-12-16 10:12
"Musikhjälpen är ett Public serviceformat från Holland som har funnits i 5 år. Alla länder som är med samlar innan jul in pengar för en gemensam sak och i år är det för människor på flykt... Grundidén är att publiken betalar för att önska en låt, att förena publikens intresse för musik med engagemang för medmänniskor världen över..."
Jag blev först lite irriterad över att det inte var morgonpasset en dag när jag vaknade, men sedan insåg jag att det faktiskt var något t o m mycket bättre! Ett riktigt ljus i vintermörkret!Två av mina favvo-mediaprofiler, Kitty Jutbring o Henrik Torehammar + Ehsan Noroozi sitter i en glasbur i sex dygn utan att äta... De sänder radio o TV 24 timmar per dygn o leder denna fantastiska public service-vaälgörenhetsaktion! Önska en låt, skänk en slant, det har jag gjort! Läs mer på Musikhjälpens hemsida!


Lotus verkar tillfälligt må bättre. Han har inte spytt varken igår eller idag. Jag ropar definitivt inte hej än... men det känns ju som att det går åt rätt håll åtminstonde. Jag ger honom nu mat i mycket små portioner under hela dagen. Egentligen ska han ha medicin en timma innan varje måltid, men då ruckar vi lite på det o ger honom lite o ofta istället. Håller tummarna för detta nu. För övrigt är han superpigg o det är ju i alla fall skönt.


Lupus foder har en ny rolig grej på deras sida, Lupus Aktiv. Där kommer träningsfrågor att besvaras av en expertpanel. Jag har hand om agilityfrågorna :o). Det ska bli väldigt spännande o intressant att vara med i.


Här kommer en ny film! Ogins lilla julfilm... ;o) Låten är ju bara som gjord för den lilla barnsliga o nyfikna hunden! Igår när jag var o tränade lade jag fokus på lite svårare slalomingångar. I början satte jag på en båge på ingången o efter några gånger fixade han det bra själv. Men han har väl en lite bit kvar till Elvis nivå... ;o)

Lägg till kommentar

Sååååå duktig han är den lilla Ogin!

11 år 5 månader sedan
Sååååå duktig han är den lilla Ogin!
Åsa

Usch och fy att Lotus är dålig:( Jag håller tummar...

11 år 5 månader sedan
Usch och fy att Lotus är dålig:( Jag håller tummarna att det är över vad det nu var.....Har ni SNÖ där borta???? Härligt säger jag för här på östra sidan är det bara grått o lerigt.Fina filmer du lägger ut. KUL att se!! Ogin har ju blivit så duktig...snart får Elvis akta sig;)Ha en God Jul och ett Gott Nytt År till dig och dina fina fyrbenta:o)
Anna-Lena

Duktig han är lille Ogge! :-) Ser ut att ha hänt m...

11 år 5 månader sedan
Duktig han är lille Ogge! :-) Ser ut att ha hänt massor sen jag såg honom sist, cool! Ni blir giftiga! :-)Hoppas Lotus kryar på sig snabbt.Kram på er alla!
Elin

Åh han är så söt Ogin! Va duktig han är! :)

11 år 5 månader sedan
Åh han är så söt Ogin! Va duktig han är! :)
Anette

Hej!<br><br>Vad duktig han är Ogin, en riktig godi...

11 år 5 månader sedan
Hej!Vad duktig han är Ogin, en riktig goding.God Jul och Gott nytt år//Hanna och en massa fyrbentawww.nellieslya.blogg.se
Anonymous

Jag är tokkär i Ogin;-)<br>Hoppas att allt blir br...

11 år 5 månader sedan
Jag är tokkär i Ogin;-)Hoppas att allt blir bra med Lotus.Vi håller tummarna här i Småland.Kram, Madde & Göran med flock
Madde

Vi vill önska dig å de dina en riktigt God Jul &am...

11 år 5 månader sedan
Vi vill önska dig å de dina en riktigt God Jul & Gott Nytt År många julkramar från Emma med familj tvåbenta som fyrbentaP.S Meddela gärna hur det går med Lotus, man tänker ju på honom. D.S
Emma

Hej alla!<br><br>Lotus är lite bättre. Han har int...

11 år 5 månader sedan
Hej alla!Lotus är lite bättre. Han har inte spytt något sedan i måndags o den nya strategin var ju att ge honom små portioner. Men de flesta måltiderna bara han tuggade lite på kulorna o sedan spottade ut dem som om de smakade pest... Jag skulle ju blöta maten för att skona magen men så provade jag faktiskt att ge honom lite utan att svälla det o då gick det mycket bättre! Han åt som vanligt igen! Inte vet jag varför han plötsligt inte skulle gilla uppblött mat men, men... inte alltid man förstår sig på blåöga... ;o) Nu har han ätit nästan alla portioner som jag serverat o han har inte spytt. Så kanske att det är på väg att bli bra. Men så länge som han inte vill ha mat varje gång så måste det ju vara något litet fel fortfarande... Men jag är glad att det går på rätt håll!! Tack alla för att ni bryr er!!Ogin hälsar o tackar för kommentarerna om hans film med ;o)Kram
Jenny