Mama Mia!

2008-12-04 16:58
Igår var jag, Nettan, Cathrin, Martina o Mette på Mama Mia i Malmö. Det var de engelska uppsättningen o den gick på malmö nya arena, bara att vara där var ju en upplevelse!

Själva föreställningen var fantastisk o härlig med all musik, dans o duktiga skådespelare. Man ville ju bara dansa efteråt... o tänka sig så lämpligt. De hade anordnat ett disco med ABBA-musik precis när man kom ut från platserna. Vi drog ju förstås dit o dansade av oss o i ungefär en kvart var vi väl helt själva, men efter ett tag anslöt sig några till. När ABBA-låtarna var slut hade vi o DJ:n inte riktigt samma smak, så efter drygt en timma tröttnade vi på hans dåliga låtval o gick hemåt. Men vi hade en toppenkväll med musikalen o en supergod middag före. Havsaborre, jag säger bara det! mmm...

Elvis har blivit pappa igen! Pepsi i Danmark har fått sex stycken välskapta små valpar, fem tikar o en hane. Allt har hittills gått bra enligt Linda. Det var lite fler tikar än vad hon hade väntat, så alla är nog inte tingade. Linda har en hemsida med mer information!

Idag kommer Dante från Kanada o hälsar på. Jag har träffat honom i Brasilien när jag har varit där o haft kurs tidigare, men nu har han bott i Kanada i 1,5 år. Han jobbar med hundar och håller kurser i det mesta. I kanada jobbar han med något som heter Superdogs o de åker runt o har shower på olika ställen. Han är också mycket duktig på freestyle o både tävlar o har uppvisningar med det. Han har även tävlat i Brasiliens agilitylandslag o jobbar en hel del med problemhundar. Så är du intresserad av kurs eller privatlektion av något slag så är det bara till att mejla, han kommer att vara här i nästan en månad. Här står det lite om Dante o vad han har gjort. Det var väldigt längesedan vi sågs så det ska bli roligt att ha honom här o visa Sverige :o).

Lägg till kommentar

Grattis till Elvis puppisar!<br><br>Hoppas på att ...

11 år 6 månader sedan
Grattis till Elvis puppisar!Hoppas på att man kan få gå en kurs för dig framåt vårkanten, förhoppningsvis bestämmer sig vår klubb för att dom tänker ge oss medlemmar en till kurs för dig och att jag då, förhoppningsvis ska få plats på den... Haha./ Madde
Madeleine Lévai Sandelin

Tack!! Vad roligt om du kommer på kurs, ja, vi har...

11 år 6 månader sedan
Tack!! Vad roligt om du kommer på kurs, ja, vi har snart hittat ett datum för din klubb tror jag :o)Fina hundar du har!Kanske ses så småningom då!
Jenny