Hemma igen!

2008-12-13 20:16
Nu har Lotus fått komma hem igen! Han var piggare o fick behålla maten, t o m så pigg att han hade bitit sönder filten i buren i natt... han verkade ha blivit trött på att bo på hotell...;o) Nu ska jag fortsätta med de gamla medicinerna, samt ge honom lite nya. Mycket uppskattat av den gamle... Men huvudsaken att han blir bra nu!!

Jag har gjort en ny träningsfilm med Elvis. I veckan tränade jag olika svårigheter i slalom o så passade jag på att få det filmat :o)

Lägg till kommentar

Säger bara; WOW!<br>Skönt att Lotus är hemma igen!...

11 år 5 månader sedan
Säger bara; WOW!Skönt att Lotus är hemma igen!Hör av dig när ni åker imorgon till den stora staden! Jag ser mest fram emot hur Allsången mottas! ;o)Janis och jag har idag haft det riktigt julmysigt vi med, det ska man ha i dessa tider!Kramar!
Hanna

Oj.. och jag som trodde att Izor börjar kunna slal...

11 år 5 månader sedan
Oj.. och jag som trodde att Izor börjar kunna slalom men det är ju inget jämfört med Elvis fantastiska uppvisning. Tack för att du la upp filmen, nu fick jag bra tips till min kriterieplan för slalom. Hoppas att Lotus nu får stanna hemma och må bra. GOD JUL!!
Tiina

Men se där vad Elvis kan. KLART han kan, han som j...

11 år 5 månader sedan
Men se där vad Elvis kan. KLART han kan, han som jag faktiskt döpte en gång, känns länge sedan nu. Har kikat lite på din blogg å Ogin e ju ändå för söt. Å Axl är ju en skönhet i sig, han e ju cool den killen. Blir sååå sugen på att träna hund när jag ser dina filmsnuttar, men har ingen större lust att träna mina gamla. De har de bra som de har det. Lisa hör nästan inget nu, men mår rätt bra ändå. Aladdin är pigg som vanligt. Blir inga nya hundar än på ett tag ändå, måste se hur det blir med tider å så när jag arbetar. Börjar jobba igen till hösten 2009. Barnen mår bara bra å minstingen Ebba fyllde 1 år igår så vi hade kalas här hemma. Hon hade två stora systrar som tyckte att hon var för liten för att kunna öppna paket så de tyckte de skulle hjälpa henne. Hon såg alltså lite paket svischa förbi framför ögonen (rätt road iofs) å hann inte öppna ngn själv. Men det är ju skönt de är hjälpsamma hennes stora systrar.:-)Ha det fortsatt jättebra! Många kramar från en gammal vän (Du vet vem gissar jag)
Emma

Vilken fantasi och vilket underbart ekipage! Jag b...

11 år 5 månader sedan
Vilken fantasi och vilket underbart ekipage! Jag blir så oerhört imponerad och inspirerad. Inget är omöjligt!God Jul önskar Christina o Freja
Christina Lanserius

Skönt att höra att Lotus fick komma hem igen!!! Oc...

11 år 5 månader sedan
Skönt att höra att Lotus fick komma hem igen!!! Och jag håller som sagt tummar och tår att han ska bli helt bra! Underbar film du lagt ut, lika häftigt att se ett perfekt slalom!
Lina/Maja/My

Hej, vilket härligt slalom och vilken fin fokuseri...

11 år 5 månader sedan
Hej, vilket härligt slalom och vilken fin fokusering Elvis har i slalomet! Detta ger inspriation samt målbild för fortsatt slalomträning :)Hälsn. Mikaela oc.
Mikaela H

Tack så jättemycket för alla underbara kommentarer...

11 år 5 månader sedan
Tack så jättemycket för alla underbara kommentarer! Jag är mycket glad att kunna ge lite inspiration :o) God Jul så länge!Emma: Roligt att höra en rapport! Jag väntar på att få se dig på banorna snart igen... ;o) Hälsa, familjen, mamma, pappa o alla hundar. God Jul o ett härligt gott nytt 2009Lotus har tyvärr börjat spy igen... Vi ska prova att ge mycket små portioner sa vet, men jag är skeptisk... :o( Blir inte klok på detta. Kram
Jenny

Hej Jenny!<br><br>Hoppas du blev nöjd med pappas h...

11 år 5 månader sedan
Hej Jenny!Hoppas du blev nöjd med pappas hinder. Ser att de redan har kommit till användning... :) Grymma ni är, du & Elvis the King!!
Nadine Rinderud (Timmy och Vic)

Herregud vad härligt att se! Imponerande!! Vi är i...

11 år 5 månader sedan
Herregud vad härligt att se! Imponerande!! Vi är inte ens i närheten av eran nivå men man måste ju ha något att sträva emot ;) Hård träning nästa sommar för golvmoppen min ;)
Jenny och Hugo